Necessito fer un test de velocitat de mecanografia?

Podem fer un test de velocitat de mecanografia online perquè ens pica la curiositat i volem saber fins on arribem teclejant. O també podem fer-lo perquè hem de superar exàmens d’oposicions o Certificats de Professionalitat de la branca d’administratius. En aquest cas és molt important saber quantes pulsacions per minut (PPM) tenim i quantes ens falten per arribar al mínim dels exàmens.

crono

Exàmens oficials i Mecaonline

Per tal d’arribar als exàmens oficials amb la preparació suficient, sempre cal tenir més PPM de les que demanen. La nostra recomanació és fer un curs de mecanografia online que et permeti treballar al teu ritme i practicar fins aconseguir les pulsacions necessàries.

Fent aquest test, sabràs el teu punt de partida i, segons el resultat, et podem marcar una pauta de treball per aconseguir la teva fita. El nostre programa conté 1.000 lliçons ordenades per nivell. En totes les lliçons pots veure les PPM mentre escrius. Això et permet saber la teva evolució constantment.

Com preparar els exàmens de mecanografia: oposicions i Certificats de Professionalitat

Els mínims requerits per superar els exàmens de les oposicions i dels Certificats són molt exigents: escriure a una velocitat de més de 250 o 300 PPM i no tenir més del 5 % d'errors.

Practica una estona cada dia

És preferible practicar poc temps i de forma contínua, que practicar 4 hores un dia i estar els 6 dies següents sense practicar. És molt més beneficiós dedicar poc temps al dia i de forma intensa. Cal fer els exercicis proposats sense mirar el teclat i prémer les tecles amb el dit corresponent.

Corregeix els errors al moment i al text

Per no cometre errors és bo rectificar els errors en el mateix moment que es fan. Als nostres exercicis cal corregir l’equivocació per poder acabar la lliçó i guardar-la degudament. Així, l'alumne aprèn a corregir a mida que escriu, la qual cosa afavoreix l’escriptura correcta durant l’examen i la reducció dels errors

Arriba a l’examen amb més PPM de les requerides

A les proves de mecanografia juga un paper molt important el factor ansietat. L’ansietat de l’examen fa baixar el rendiment. Per això és cabdal arribar-hi amb més PPM de les demanades, doncs sabem que l’execució de la prova donarà un resultat inferior al de les lliçons fetes a casa. També ajuda haver practicat molt fent un autocontrol del temps. D’aquesta manera, és més fàcil superar la pressió de tenir un cronòmetre al costat que controla el tecleig i els segons.

test velocitat

Fes un test de velocitat ara

En aquest formulari trobaràs un text que has d'escriure en un minut.

En acabar veuràs el resultat amb les teves pulsacions per minut i el percentatge d'errors que has comès respecte la mostra.

Punxa aquí per fer el test.

teclas