Per què pots necessitar fer un test de velocitat escrivint un text? Quan hagis de passar proves d'enregistrament de dades o superar les proves de mecanografia d'oposicions a cossos administratius i de justícia.

Per tal d'anar preparat a les proves, cal tenir sempre més pulsacions per minut que les que demanen. La nostra recomanació és fer un curs que permeti practicar fins aconseguir les pulsacions necessàries.

Fent aquest test, sabràs el teu punt de partida i a partir del resultat, et podem aconsellar a fer les lliçons necessàries per aconseguir la teva fita. El nostre programa conté 1.000 lliçons ordenades per nivell. En totes les lliçons pots veure les PPM mentre escrius. Això et permet veure la teva evolució constantment.


Consells per preparar oposicions.


• Practica una estona cada dia. És preferible practicar poc temps i contínuament, que no practicar en un sol dia durant molt de temps. És més beneficiós el poc temps intens i fer els exercicis proposats sense mirar el teclat i amb el dit que correspon a cada tecla.

• En les proves de mecanografia de l'oposició cal superar 250 o 300 ppm i no superar el 5% d'errors. Així que per no cometre errors és bo practicar les correccions al text. En els nostres exercicis cal corregir l'error per poder acabar la lliçó i guardar-la, d'aquesta manera l'alumne aprèn a corregir com escriu, la qual cosa és molt favorable a fer menys errors a la prova.

•En les proves de mecanografia juga molt el factor -nervis-, cal haver practicat molt tenint en compte el temps, per tal de superar la sensació d'angoixa que provoca tenir un cronòmetre controlant el temps.

 

En aquest formulari trobaràs un text que has d'escriure en un minut. En acabar veuràs el resultat de les pulsacions per minut i el percentatge d'error respecte a la mostra.

 

 

 

Punxa aquí per fer el test

 

test velocitat
Mecaonline.es utilitza cookies pròpies i de tercers per a diferents finalitats. Per a més informació consulteu la nostra Política de cookies.   
Privacidad