Aquesta aplicació de mecanografia va néixer per formar alumnes en classes extraescolars i amb el temps s'ha adaptat per facilitar la feina d'estudiants i tutors. Són molts els alumnes formats amb el nostre programa i molts d'ells han obtingut els resultats desitjats. La majoria adults de formacions administratives, mòduls de gravació de dades i preparació d'oposicions.

Les característiques bàsiques són les següents:

- Conté 1.000 lliçons agrupades per categories i ordenades per dificultats.
- Les classes es poden practicar en 3 idiomes: castellà, català o anglès.
- Hi ha una pantalla inicial que indica la posició correcta dels dits al teclat.
- Si en escriure comet un error, el color del text i el fons canvien de color. L'aplicació ha comparat el text escrit amb el text d'exemple i ha detectat l'error.
- Quan es completa un exercici correctament, l'aplicació mostra una salutació i guarda automàticament el resultat de pulsacions per minut (PPM), el número de lliçó i la data i hora en què es va realitzar.
- L'alumne té accés als seus resultats en qualsevol moment. Sempre pot veure les ppm que ha obtingut en cada lliçó i també el dia i hora en què ho ha realitzat. - Els resultats s'agrupen per dificultat i pot veure quines li resten per fer de cada grup.
- Els exàmens els activa el tutor, però l'alumne pot accedir a mirar si el tutor ha activat algun examen i també pot veure els resultats obtinguts.
- Pot veure una gràfica evolutiva del resultat dels seus exàmens.
- Si es fa avorrit pot jugar al menjaclosques escrivint paraules de manera divertida.
- Pels que han de fer proves amb més nivell d'exigència poden fer dictats de text a tres velocitats de dictat i en els tres idiomes.

Requisits tècnics: Connexió a Internet i navegador Mozilla. El tipus d'ordinador i sistema operatiu no afecten el bon funcionament.

Mecaonline.es utilitza cookies pròpies i de tercers per a diferents finalitats. Per a més informació consulteu la nostra Política de cookies.   
Privacidad