Mecaonline, la teva aplicació de mecanografia online 

Cansada de no acabar els treballs a temps perquè no escrius ràpid amb el teclat? Fart d'escriure amb dos dits i amb errors? Mecaonline és la solució.

 Amb el nostre programa de mecanografia en línia acabaràs els treballs a temps. Escriuràs amb el teclat sense errors i a la velocitat que necessites.   

particulars

Què t'ofereix Mecaonline?

 • 1.000 lliçons agrupades per categories i ordenades per dificultat.
 • 3 idiomes: català, espanyol o anglès.
 • Ajuda gràfica per entrenar la posició correcta dels dits sobre el teclat.
 • Accés ininterromput als teus resultats de les lliçons i als gràfics evolutius dels teus exàmens.
 • L'aplicació destaca visualment els errors a l'escriure.
 • En acabar un exercici sense errors, l'aplicació mostra un missatge de felicitació.
 • Es poden realitzar exercicis en la modalitat de dictat.
 • El joc del menjaclosques (Pacman) fa que aprendre mecanografia online sigui divertit i alhora es treballa la velocitat. Fes clic aquí i prova'l.

Com funciona Mecaonline?

Pots fer els exercicis des de qualsevol lloc del món: només necessites una connexió a internet, navegar amb Mozilla o Chrome, i el perfil d'usuari/ària que et proporcionem.

Fes clic aquí per veure com treballa un alumne.

Oposicions i Certificats de Professionalitat

Et prepares per a fer oposicions al cos d'administratius? Estàs cursant algun certificat de professionalitat de la branca administrativa?

Si és així, saps que a les proves finals una de les competències avaluades és l'enregistrament de dades. Per superar l'examen es requereixen 250 pulsacions per minut (PPM) escrivint un text alfanumèric.

Mecaonline és la teva aplicació: amb un pla de treball diari, t'ajudem a aconseguir aquesta fita tan alta. 

Com fem les classes?

El primer que fem és una sessió de presentació. Triem un dia i hora a convenir amb l'alumne per presentar-li el programa. Li expliquem el funcionament de cada apartat; com triar l'idioma, com fer exercicis, quins recursos d'autoajuda trobarà, on pot trobar ajuda i com ha de gestionar el temps de dedicació.
A la resta de tutories, el tutor i l'alumne repassen com ha anat en els darrers exercicis i decideixen les lliçons a fer per la propera quinzena. En finalitzar es realitza un o dos exàmens i s'observa els resultats i la gràfica evolutiva.
Les tutories poden se grupals, d'aquesta manera els alumnes poden intercanviar opinions sobre

Els nostres alumnes

El ventall d'alumnes que han fet servir el nostre programa és ampli i divers. Es va iniciar en una escola de Castellar del Vallès en classes extraescolars, de manera que l'edat dels primers alumnes a fer-lo servir estava entre 9 i 11 anys. Més tard es va fer servir en centres de formació per adults, on tenim la gran satisfacció d'haver format a més de 200 alumnes. Actualment, els nostres alumnes que ho fan servir online oscil·len des dels onze anys fins als seixanta. Els més petits són adreçats pels pares, per tal de guanyar velocitat i facilitar les tasques d'estudi. Els més grans ho fan per tal d'aprovar oposicions o bé superar el repte d'escriure amb tots els dits. 

Tenim alumnes a Badajoz, Madrid, Bilbao i Barcelona i per a nosaltres és un orgull que es formin amb el nostre programa, on tots ells tenen opció per treballar amb tres idiomes; Castellà, Català i Anglès.

Els alumnes que ho fan servir a l’estiu, en ocasions repeteixen i veiem una gran millora d’un any a l’altre.

Mecaonline, el teu programa de mecanografia online

Demana’ns informació sense cap compromís: hola@mecaonline.es

Preu de mecanografia online per a particulars

Pack 02

Particulars

 • Programa Mecaonline + Tutor online
 • Tutor de Mecaonline:
  • Realitza una classe online de 30’ cada 15 dies.
  • Prepara i examina els alumnes.
 • Accés dels alumnes a les 1.000 lliçons.

Preu per alumne:

68 € / trimestre