Amb aquest joc es vol incentivar escriure ràpid. L'objectiu és que el menjaclosques no arribi al final del camí, tenint en compte que cada 25 paraules augmenta la velocitat. Així es van acumulant moltes paraules fins que t'atrapa el menjaclosques i s'acaba el joc. Seguidament torna a començar.

El joc està conte amb tres nivells de velocitat, s'identifiquen amb colors diferents segons la dificultat; groc - novell, blau - mitjà i vermell - avançat.

nivel1 nivel2 nivel3


Sabem que la mecanografia pot ser avorrida, però si en cada sessió anem variant d'exercicis, fem que sigui més entretingut a l'hora que treballem l'habilitat d'escriure de pressa.

El joc trenca la monotonia de les lliçons més feixugues i alhora no deixem de treballar.
Aquest joc intenta imitar un antic software realitzat en programació BASIC, amb el que els nens d'una escola es van divertir molt, i va aconseguir fer les classes de mecanografia més divertides.

Tenim en compte el temps que s'ha d'utilitzar perquè no es faci malament la col·locació dels dits al teclat. De manera que indiquem a l'alumne, quan ha de deixar de fer el joc i tornar a fer el nivell que li pertany d'exercicis.
A mecaonline.es intentem fer millores tenint en compte l'opinió dels alumnes. Aquest joc va sortir d'una proposta feta per un grup d'alumnes d'extraescolars de quart i cinquè de primària. Tenim lletres de cançons del grup Macedònia i això va decidir utilitzar el nom de fruites. Això fa que els alumnes coneguin els noms i els vagin memoritzant. Aquest joc està en tres idiomes, de manera que en fer-lo en un altre idioma li estem fent recordar i memoritzar el nom de les fruites en tres idiomes.
Per tal que els alumnes tinguin més al·licient, cada paraula escrita sense que l'hagi atrapat el menjaclosques suma un punt. Si es supera els 25 punts, el menjaclosques augmenta la velocitat.

Aquí trobaràs un enllaç per tal que juguis una estona i procura fer-ho correctament, posant els dits al teclat de manera correcta i sense mirar el teclat.

Punxa aquí o la imatge.

 joc1

 

 

 

 

 

 

 

Mecaonline.es utilitza cookies pròpies i de tercers per a diferents finalitats. Per a més informació consulteu la nostra Política de cookies.   
Privacidad