Programa de mecanografia especial per a centres educatius, acadèmies i activitats extraescolars

Aquesta aplicació de mecanografia està especialment preparada per a centres de formació. A més, la seva adaptació a cada centre, permet realitzar exercicis i certificats d'avaluació específics amb els resultats de les proves.
Des de la nostra aplicació, l'equip docent té accés a veure els exercicis que fan els seus alumnes, els resultats en pulsacions per minut (PPM) i també la data i hora de finalització. Les dades es desen automàticament i sempre són accessibles. A més, el tutor pot proposar fins a 40 textos personalitzats per realitzar les proves finals. Tant el tutor com l'alumne poden veure una gràfica amb l'evolució dels resultats.
En l'àmbit dels certificats de professionalitat, la formació en activitats administratives conté el mòdul d'Enregistrament de Dades (MF0973_1) que requereix una gran destresa i escriptura de velocitat a l'ordinador. Per poder completar aquest mòdul amb èxit cal arribar a 250 PPM escrivint un text alfanumèric.
Les característiques bàsiques del programa són les següents:
Conté 1.000 lliçons agrupades per categories i ordenades per dificultats.
Les classes es poden practicar en 3 idiomes: castellà, català o anglès.
Hi ha una pantalla inicial que indica la posició correcta dels dits al teclat.
Si escriure comet un error, el color del text i el color del canvi de fons. L'aplicació ha comparat el text escrit amb el text d'exemple i ha detectat l'error.
Quan es completa un exercici reeixit, l'aplicació mostra una salutació i guarda automàticament el resultat de les pulsacions per minut (PPM), el número de lliçó i la data i hora en què es va realitzar. L'alumne pot realitzar tasques de dictat per tal d'aconseguir escriure a la velocitat d'un dictat. També pot jugar escrivint paraules amb un emulador de "pacman", fa que sigui divertit, alhora que es treballa en la velocitat, per tal que no ens mengi la paraula. Punxa aquí i fes un tast del joc
Requisits tècnics: Connexió a Internet i navegador Mozilla.
El tipus d'ordinador i sistema operatiu no afecten el bon funcionament.

academies
Mecaonline.es utilitza cookies pròpies i de tercers per a diferents finalitats. Per a més informació consulteu la nostra Política de cookies.   
Privacidad