Mecaonline: el programa de mecanografia online

Busques un programa de mecanografia online? Vols escriure ràpid i sense errors en un teclat? Mecaonline és la solució. Amb la nostra aplicació de mecanografia online aprendràs a escriure amb tots els dits i guanyaràs velocitat. Oferim packs de formació per a centres educatius, empreses i particulars. Contacta amb nosaltres i t’informarem: hola@mecaonline.es.

Dictat

Dictat

Mitjançant els recursos de veu del nostre ordinador, ens dicta en veu alta el text de la lliçó que hem d'escriure.

Read More

Dislèxia

Dislèxia

El text de les nostres lliçons està en format Arial, per tal d'ajudar a la lectura de les persones amb dislèxia.

Read More

Test de velocitat gratuït

Test de velocitat gratuït

Aquí tens una prova de rapidesa que, en un tres i no res, et permetrà saber les teves pulsacions per minut.

Read More

Joc de rapidesa: Menjaclosques

Joc de rapidesa: Menjaclosques

El joc ens motiva a escriure molt ràpid el nom de les fruites, abans no ens atrapi el menjaclosques.

Read More

Mecanografia online a l'abast

La metodologia del curs de mecanografia Mecaonline és senzilla i intuïtiva. L'aplicació incorpora les eines per a facilitar l'autoaprenentatge i la millora contínua per tal d'assolir els teus objectius.

Mecanografia per a totes les edats

Mecaonline és fàcil de seguir i dona molt bons resultats. És un curs de mecanografia online per a adults i també per a joves i nens i nenes. Sempre és un bon moment per a aprendre i millorar les nostres competències!

Més velocitat i rendiment

El curs de Mecaonline és l’eina més adequada per a guanyar velocitat i aprendre a escriure en un teclat amb els 10 dits.

Atenció personalitzada

T'oferim ajuda perquè segueixis el curs segons la teva disponibilitat. I el disseny del programa contribueix a educar la psicomotricitat de les mans i el dits. L'objectiu és que sempre treballin en una posició correcta sobre el teclat.

Meca online 100 %

Mecaonline és un curs de mecanografia que es pot realitzar online 100 %. A més, sempre tens accés a les gràfiques del teu rendiment i evolució de pulsacions per minut (PPM).

Mecanografia interactiva

El joc del menjaclosques, inspirat en l'estètica dels anys 80, t'ajuda a guanyar velocitat. Has de vèncer la màquina i no deixar que se't mengi la paraula.

Els dictats et permeten entrenar l'escriptura sense llegir el text. També enriqueixen la rutina de les lliçons estàndard. 

Lliçons i test de velocitat gratuïts

T’oferim accés sense cap cost al nostre test de mecanografia online. També et donem la possibilitat de provar el programa de Mecaonline amb accés gratuït a lliçons escollides al·leatòriament.

Demana una prova gratuïta a hola@mecaonline.es.

Mecaonline.es utilitza cookies pròpies i de tercers per a diferents finalitats. Per a més informació consulteu la nostra Política de cookies.   
Privacidad