Mecaonline: tu programa de mecanografía online

¿Agobiada porque vas lenta cuando escribes en el teclado? ¿Cansado de no llegar a tiempo para entregar tus trabajos? ¿Harta porque escribes a dos dedos en el teclado y cometes muchos errores? Tú necesitas aprender a manejar el teclado. Y Mecaonline es la solución. Con nuestra aplicación de mecanografía online te enseñamos paso a paso a mecanografiar. Gracias a Mecaonline ganarás velocidad y reducirás errores en la entrega de tus trabajos o informes. Ofrecemos packs de formación de mecanografía online para escuelas, institutos, centros educativos, empresas y particulares. Contacta con nosotros y te informaremos: hola@mecaonline.es.

Dictado

Dictado

Mecaonline dicta en voz alta el texto de la lección aprovechando los recursos de voz del navegador.

Read More

Dislexia

Dislexia

El tipo de letra de nuestras lecciones ayuda a escribir a las personas que padecen dislexia.

Read More

Test de velocidad gratis

Test de velocidad gratis

Accede a nuestra prueba de rapidez y en un plis plas sabrás tus pulsaciones por minuto.

Read More

¡Corre, corre que te pilla!

¡Corre, corre que te pilla!

Pon a prueba tus reflejos y tu habilidad: si te pilla el Comecocos, ¡vuelta a empezar!

Read More

Mecanografia_online

Mecanografia online a l'abast

La metodologia del curs de mecanografia online de Mecaonline és senzilla i intuïtiva. L'aplicació incorpora les eines per a facilitar l'autoaprenentatge i la millora contínua per tal d'assolir els teus objectius.

Mecanografia per a totes les edats

Mecaonline és fàcil de seguir i dona molt bons resultats. És un curs de mecanografia online per a adults i també per a joves i nens i nenes. Sempre és un bon moment per a aprendre i millorar les nostres competències!

mecanografia_todas_las_edades
escribir_rapido

Més velocitat i rendiment

El curs de Mecaonline és l’eina més adequada per a guanyar velocitat i aprendre a escriure en un teclat amb els 10 dits.

Atenció personalitzada

T'oferim ajuda perquè segueixis el curs segons la teva disponibilitat. I el disseny del programa contribueix a educar la psicomotricitat de les mans i el dits. L'objectiu és que sempre treballin en una posició correcta sobre el teclat. A més, sempre tens accés a les gràfiques del teu rendiment i evolució de pulsacions per minut (PPM).

mecanografia_sin_desplazamientos

Meca online 100 %

Mecaonline és un curs de mecanografia que es pot realitzar online 100 %. Estalvia desplaçaments i temps. Organitza les teves classes segons les teves necessitats i la teva disponibilitat. Tens accés al programa les 24 hores del dia. 

Mecanografia interactiva

El joc del menjaclosques, inspirat en l'estètica dels anys 80, t'ajuda a guanyar velocitat. No deixis que el Pacman se't mengui la paraula!

Els dictats et permeten entrenar l'escriptura sense llegir el text. També enriqueixen la rutina de les lliçons estàndard. 

mecanografia_interactiva
Test_velocidad_gratuito

Lliçons i test de velocitat gratuïts

T’oferim accés sense cap cost al nostre test de mecanografia online. També et donem la possibilitat de provar el programa de Mecaonline amb accés gratuït a lliçons escollides al·leatòriament.

Demana una prova gratuïta a hola@mecaonline.es.

Pruebas_gratuitas